RÓLUNK

Nagy Sebastian László és Gyetvan Zsolt

Több 10 éve dolgozunk a szakmában, valódi szobafestők vagyunk és csak magunkhoz hasonló szakembereket alkalmazunk. Csapatunkban senki sem dohányzik és alkoholizál, ez egy nagyon fontos szempont munkavállaló keresésekor is.

Csapatunk csak szobafestő munkákat vállal, ahogy a szolgáltatásainkban is látszik. Otthon mindegyikünk megcsinál mindent magának, de egy szakember csak egy szakmához ért. Olyan ember számunkra nem szakember, aki jelenleg térkövez vagy árkot ás, jövőhéten pedig festi a szobákat melegítőben. 

Mikor a megrendelő kétségbeesetten hívott, hogy a mások által rakott 25-30 ezer forintos négyzetméter árú tapéta  felhólyagosodott és ledobta a fal a hideg kirázott minket, mikor hallgattuk. De sajnos erre utólag egy megoldás van, a tapéta lebontása. Azonban a munka elvégzése előtt lett volna egy másik megoldás is, szakembert hívni. Sajnos az építőipar az elmúlt években nagyon meghígult, rengeteg kókler van és nem egyszerű a megrendelők élete, amikor mindenki "szakembernek" adja ki magát és mindenféle végzettség/tapasztalat nélkül, de annál több bátorsággal megtöltve belevág a munkába.

Minőségi festő munkát meggyőződésünk szerint csak olyan tanult szakember tud nyújtani, aki magára is igényes, tiszta és józan életű. 

Mi ezekre a sorokra törekedtünk eddigi életünk során és a jövőben is erre építsük vállalkozásunkat.